Webbanalys av hemsida

Webbanalys av din blogg, hemsida eller webbutik med rätt verktyg!

Med en webbanalys av blogg, hemsida eller webbutik gjord av vår webbyrå får du reda på hur din webbplats presterar när det kommer till bl.a. användarvänlighet och SEO (sökmotoroptimering). Webbanalys som verktyg är smart och ger förslag på lämpliga åtgärder som kommer att hjälpa dig att lyckas online!

När du gör en webbanalys via webbyrå kan du förvänta dig en ingående genomgång av hur din webbplats mår och presterar i dagsläget. Vårt webbanalys verktyg tar reda på hur dina besökare rör sig på sidan för att avgöra vad som behöver ändras för att de direkt ska ledas till rätt destination. Det är lika betydelsefullt att göra en onlineanalys oavsett om du driver en blogg, webbutik eller informativ hemsida. Dagens webbanvändare är väldigt otåliga och byter webbplats efter några sekunder om de inte hittar vad de letar efter. För att inspirera en besökare att stanna tillräckligt länge för att ta till sig ett budskap eller genomföra ett köp krävs det att alla bitar finns på rätt plats. Vår webbanalys har verktygen för att kunna se din webbplats ur kundens synvinkel, vilket är nyckeln till att kunna skapa en användarvänlig och säljande sida. Vi genomför webbanalyser av bloggar, webbutiker och informativa hemsidor. Alla behöver genomgången av olika anledningar men målet är alltid detsamma; att förbättra upplevelsen för dina besökare. Analysen kan jämföras med en läkarundersökning där du får reda på viktig information och fakta så att du vet vad som behöver förbättras för att webbplatsen ska mår som bäst och prestera optimalt. Vi går grundligt igenom er webbplats steg för steg med våra utvalda webbanalys-verktyg. Vi granskar sidans struktur, webbdesign, sökmotoroptimering (SEO) och användarvänlighet med fokus på sälj och konvertering. Efter granskningen går vi tillsammans igenom resultaten med dig och visar vad som behöver förbättras för att du ska lyckas online. Vår webbdiagnos ger dig de insikter som du behöver för att på allvar få din hemsida att klättra i ranking i de olika sökmotorerna och på så sätt nå fler besökare och i slutändan fler som köper dina varor eller tjänster.

Vi använder oss av olika webbanalys redskap beroende på vilket behov din hemsida har och vilken typ av verksamhet du bedriver. Google Analytics är ett av de program som vi använder oss av när vi granskar en webbplats. Det ger oss möjligheten att visa dig hur dina besökare rör sig inne på hemsidan, vilket många gånger är en ögonöppnare och inte alls vad man förväntar sig. Du får också en rekommendation på vilken målgrupp du ska rikta dig mot och hur du ska ändra webbdesignen och sättet du skriver för att tillfredsställa dem. Besökarna måste känna att text, bild och rörlig media berör och talar till dem. Konkurrensen på webben idag är stenhård, därför blir webbanalyser viktigare och viktigare. Att hamna högt upp i en Google-sökning och ha en webbdesign och content som riktas till rätt målgrupp är nyckeln till att lyckas. Detta är lika viktigt oavsett om du har en informativ hemsida, webbutik eller blogg. Att blogga som privatperson har ju blivit otroligt populärt de senaste åren vilket ökar konkurrensen om följarna. Om du vill kunna ta steget att bedriva bloggen som mer än en hobby rekommenderar vi starkt en onlineanalys så att du kan nå fler följare. Vårt webbanalys-verktyg rekommenderar även företag och webbutiker att ha en blogg som ett komplement till den huvudsakliga verksamheten. Bloggen har då funktionen att berätta om nyheter, trender och andra intressanta händelser som rör verksamhetens område. En webbanalys genom webbyrå gör stor skillnad för din webbplats men vi anser att hög kvalitet inte behöver kosta skjortan. Våra priser är därför lägre i förhållande till de flesta aktörerna på marknaden. Vi vill hjälpa andra att lyckas, det är så vi mäter vi framgång på Highdale Webbyrå. Så om du behöver en webbanalys av blogg, webbutik eller annan hemsida är du varmt välkommen att kontakta oss.

Webbanalys från Highdale webbyrå

En webbanalys genom vår byrå ger dig en grundlig genomgång av struktur, webbdesign, användarvänlighet och SEO. Detta ger dig förutsättningarna för att lyckas online!

Webbanalys för blogg eller hemsida

En webbanalys är lika viktig oavsett om du har en blogg, webbutik eller informativ hemsida. Den kommer att hjälpa dig att optimera din sida så att fler besökare hittar dit och trivs.

Webbanalysens verktyg

Vi använder bl.a. Google Analytics för att visa hur dina besökare rör sig på hemsidan. Då kan vi förändra strukturen och webbdesignen så att den passar just din målgrupp.

Vad skulle en webbanalys säga om din hemsida?

Vi hjälper dig att ta reda på hur din hemsida presterar och vad dina kunder ser.

Vi berättar gärna om vad vi kan hjälpa just din webbplats med för att fler besökare ska hitta dit och trivas. Kontakta oss idag för en kostnadsfri dialog.