Support av Hemsida

Drift och support av hemsida för bästa prestanda.

Behöver du support av hemsida? Slipp lägga tid på drift, uppdateringar, publicering av texter, sökmotoroptimering etc. Välkommen till en enklare vardag!

Skulle du vilja förenkla din vardag genom att få hjälp med drift och support av hemsida varje månad? Om svaret är ja har du hamnat helt rätt. Vi hjälper dig att uppdatera hemsidan efter det innehåll som du vill lägga upp eller de uppdateringar som behöver göras.  Support av webbplats är tjänsten för dig som äger en hemsida men vill fokusera på annat än administration av sidan. Genom våra supportavtal hjälper vi till med bl.a. underhåll, uppdatering av plug-ins och publicering av texter och bilder mm så att hemsidan alltid upplevs som fräsch och levande för dina kunder. Detta gör att hemsidan hålls aktiv, säker och användarvänlig. När vi har hand om drift av din hemsida kan du också känna dig säker på att den hamnar högt upp i en Google-sökning med de sökord som vi har kommit överens om. Vår målsättning är att du ska kunna fokusera helt på din affärsverksamhet istället för att behöva lägga tid på hemsidan. Vårt supportavtal kan också innehålla vidareutveckling. Det behövs när du har fått igång en fungerande hemsida för din verksamhet men behöver ta nästa steg för att behålla den attraktiv och säljande. Under uppbyggandet av hemsidan läggs mycket tid och energi på att skapa den rätta designen, lägga in relevanta och säljande texter och bilder samt se till att kunderna hittar dit. Tyvärr är det så att många hemsidor blir statiska efter första publiceringen vilket innebär att den inte längre fungerar så bra som det var tänkt. 

En hemsida som inte är uppdaterad kan leda till en försämrad bild av ditt företag och i sin tur färre kunder. Man kan se hemsidan som ditt företags ansikte utåt, så det gäller att ta väl hand om den, varje dag, året runt. Att vidareutveckling ibland blir nedprioriterat beror oftast på tidsbrist, rädsla för att göra fel eller bristande kunskap om betydelsen av support av hemsida och underhåll. Men ta det lugnt - vi finns här för att hjälpa till med supporten av din webbplats, oavsett om du har en informativ hemsida, blogg eller webbutik. Vi har lång erfarenhet av att bygga och ge support till hemsidor som skapade med Wordpress som huvudplattform. Vi kan dock även hantera andra plattformar och system som hemsidor byggs på. Du kan känna dig trygg med vår kompetens, oavsett vilken affärsverksamhet du jobbar med eller vilket system din hemsida är byggd i. Låt oss ta hand om driften av din webbplats så att du istället kan göra det som du är bäst på. Vi är ett litet och personligt företag som vill skapa långsiktiga och trygga relationer med våra kunder. Vi utgår alltid efter dina mål och förutsättningar när vi gör en plan för hur supportavtalet ska se ut. Och det kan också ändras under tidens gång. Kanske vill du efter en tid satsa på nya utmaningar och behöver mer tillägg på hemsidan, t.ex. en e-handel eller en blogg? Det är inga problem för oss. Testa vår support av hemsida redan idag och upplev en mer bekymmersfri vardag! Vi vill att du ska lyckas nå dina mål – och vem vet - kanske nå ännu längre!

Support av hemsida

Behöver du support av din webbplats så hjälper vi gärna dig. Vi har erfarenhet från olika branscher och användare. Du behöver inte kunna några tekniska termer eftersom vi anpassar oss till din kunskapsnivå i vår dialog med dig.

Drift av hemsida

För att behålla säkerhet och användarvänlighet krävs en kontinuerlig drift av hemsidan. Implementering av nya uppdateringar, backups och strukturella ändringar är några exempel som gör stor skillnad för dina besökare och sökmotorer som ex. Google. Vi löser detta!

Uppdatera hemsida

Att uppdatera sin hemsida handlar om att hela tiden hålla texter och bilder aktuella och relevanta. Att skriva texter som talar till sin målgrupp och som är anpassat till SEO kan vara både tidskrävande och avancerat. Men var lugn, vi hjälper dig med att innehåll på din hemsida.

Textskrivning

Textskrivning eller contet writing som det heter på engelska är mycket tidskrävande. Vi hjälper dig att skriva texter till din blogg, om ditt företag eller varför inte till dina artiklar till din webbutik?

Lägga in artiklar (webbutik)

Har du en webbutik och behöver hjälp med att lägga in artiklar på hemsidan? Vi hjälper dig att lägga in artiklar och produkter till din webbutik.

Unika bilder

Vi jobbar med proffsfotografer som kan hjälpa till att ta unika bilder som passar ditt företag, verksamhet eller hemsida. Med unika bilder får du en mer personlig hemsida!

Vilken support av hemsida behöver du?

Upplev känslan av en mer bekymmersfri vardag med vår support!

Kontakta oss idag för en kostnadsfri dialog. Berätta för oss vilken support av hemsida du behöver så förklarar vi hur vi kan göra din vardag enklare. Oavsett om du behöver komplett drift av hemsida, enklare uppdateringar av din hemsida eller någon sort av support av din webbplats så löser vi det!