Sökmotoroptimering - SEO Optimering

SEO optimering(sökmotoroptimering) för företag och privatpersoner

Vi har lång erfarenhet av att erbjuda hjälp med sökmotoroptimering (SEO) för både företag och privatpersoner. Genom relevanta sökord för din verksamhet och strukturerat SEO arbete gör vi att din hemsida placeras högt upp i en Googlesökning.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering eller SEO Optimering (search engine optimization) som det även kallas är en avgörande investering för att du ska kunna vara synlig online. Konkurrensen är stenhård på internet och alla vill synas högt upp i en sökning på ex. Google. Över 90 % av dagens internetanvändare använder nämligen Googles sökmotor när de söker efter en vara eller tjänst innan de bestämmer sig för att gå in på en webbplats. Syns din hemsida inte där så finns du inte för den stora publiken. Sökmotoroptimering är därför en av grundförutsättningarna för att potentiella kunder eller följare skall hitta till just din hemsida, blogg eller webbutik. Vi kan hjälpa dig med en framgångsrik SEO optimering. Optimeringen börjar med att vi tillsammans tar fram de viktigaste och mest relevanta sökorden (keywords) för din verksamhet. Sedan analyserar vi hemsidans texter, bilder och länkar för att se vad som behöver förbättras. Nästa steg är att göra en plan för marknadsföringen i sociala medier mm. Allt som produceras ska följa en röd tråd och är en del av vad vi kallar digital strategi. Innehållet ska vara relevant för den verksamhet och bransch som det handlar om. Sökmotoroptimering är ett omfattande arbete och det tar lite tid innan man ser resultat. Vi ger dig dock rätt förutsättningar för att investeringen ska ge frukt så snart som möjligt och vi är alltid tydliga med vad du kan förvänta dig i olika tidsramar.

Vi anser att alla borde satsa på SEO, både verksamheter och privatpersoner. Vi arbetar efter Googles riktlinjer och har lång erfarenhet av hur man placeras högt upp i sökningar. Vad söker man på när man letar efter dina produkter eller tjänster? Vilka intresseområden pratar din blogg om? Vilka skulle bli dina sökord? Med en fullständig och korrekt SEO optimering syns du för fler internetanvändare och ökar chansen till att fler klickar in sig på din webbplats. Sidan får fler unika besökare som förhoppningsvis leder till mer försäljning och kännedom om ditt märke eller namn. SEO optimering innehåller två delar, SEO onpage och SEO offpage. I stora drag kan man säga att SEO Onpage handlar om den optimering som man gör på själva webbplatsen och är synlig för besökarna. Man ger helt enkelt webbplatsen rätt förutsättningar till att lyckas rankas högt upp i sökresultatet hos sökmotorerna. SEO offpage är den del av sökmotoroptimeringen som inte sker på själva webbplatsen utan arbetar i bakgrunden så att din webbplats ska kunna rankas upp snabbare och lättare! När vi gör SEO för företag är det även vanligt att tar fram din ROI, d.v.s. return on investment (avkastning på investering). På så sätt kan vi enkelt visa hur snabbt du kan förvänta dig att investeringen har lönat sig i både besökarantal och kassaflöde. SEO optimering är ett framgångsrikt sätt att skapa förutsättningar för att fler kunder ska hitta till dig och din verksamhet. Det är bevisat gång på gång.

SEO Onpage

SEO Onpage är grunden i en bra SEO Optimering eller sökmotoroptimering som man säger på svenska. I stora drag kan man säga att SEO Onpage handlar om den optimering man gör på själva webbplatsen. Man ger helt enkelt webbplatsen rätt förutsättningar till att lyckas rankas högt upp i sökresultatet hos Googles sökmotor. 

SEO Off page

SEO Off page är den del av Sökmotoroptimering (SEO Optimering) som inte sker på själva webbplatsen. Med en tydlig och strukturerad SEO Off page strategi kommer din webbplats att kunna rankas snabbare och lättare! För att lyckas behöver du ha en tydlig digital strategi där SEO Off page ingår. 

SEO Optimering

Sökmotoroptimering är en långsiktig strategi där man inte ser tydliga trender förrän efter några månaders kontinuerligt arbete. Resultatet av din SEO förbättring syns alltså inte direkt, utan det tar lite tid innan webbplatsen börjar rankas upp och synas på nätet. Detta gäller framförallt om webbplatsen är ny och därför inte har hunnit bygga upp någon styrka. När du väl börjar rankas upp på dina utvalda sökord så kommer du snabbt att se resultat. SEO är en långtidsinvestrering som du måste ha tålamod med. Vi kommer att berätta inom vilken tid som du kan förvänta dig resultat så att du har rätt förväntningar innan vi sätter igång. Det viktiga är att man arbetar med sökoptimeringen kontinuerligt precis som med all marknadsföring. Dels för att Google ständigt ändrar sina sökalgoritmer och dels för att Google gillar nytt innehåll på webbplatser. Och för att behålla sin plats i sökresultaten så måste sökorden och innehållet hela tiden justeras i alla medier. För att förklara SEO optimering lite enklare så kan man säga att, om man inte jobbar med sökmotoroptimering hela tiden så kommer webbplatsen inte att synas på nätet inom kort. Det finns så många hemsidor i alla dess former som vill synas och konkurrera om platsen i sökresultaten. SEO fungerar ungefär som en traditionell tidningsannons. När annonsen publiceras i tidningen så syns du och blir troligtvis kontaktad av personer som är intresserade av tjänsten eller varorna som du erbjuder. Om du inte fortsätter att annonsera så kommer ett annat företag att ta den annonsplatsen i tidningen och du slutar synas. Då är risken att du inte få nya potentiella kunder. Precis på samma sätt fungerar SEO optimering. Syns du inte finns du inte i onlinevärlden.

+500

SEO analyser genomförda!

+7000

Länkar skapade

+25

Hjälper vi med SEO

+10

Års erfarenhet!

SEO Optimering av din hemsida

Vi hjälper dig att synas online och hitta nya potentiella kunder!

Kontakta oss för en kostnadsfri dialog så kan vi förklara hur vi kan hjälpa dig att få din hemsida att synas högt upp i olika sökresultat.