Skapa en egen hemsida till företag, enkelt och till ett bra pris!

Med vår hjälp är det smidigt att skapa en egen hemsida till företag, förening eller privatperson. Vi finns med dig genom alla steg, från idé till lansering, och designar hemsidan efter dina önskemål. I dialogen med oss behöver du inte kunna några tekniska termer, utan vi pratar det språk som passar dig. Vår styrka är att leverera hög kvalitet inom överenskommen tid och till ett schysst pris.

Vi är en komplett webbyrå som hjälper dig som vill skapa en attraktiv webbplats som fungerar i verkligheten. Det kan vara allt från en informativ hemsida till föreningen till en webbutik eller blogg. Vi har lång erfarenhet av olika områden och hjälper dig hela vägen.

Välkommen att kontakta oss idag!

Steg 1:
Planera

För att kunna skapa en hemsida som speglar din verksamhet och hjälper dig att nå dina mål, planerar vi utformningen tillsammans med dig. Vårt mål är att du ska bli nöjd med din nya webbplats, oavsett om du behöver en informativ hemsida, webbutik eller blogg.

Steg 2: 
Skapa

När planeringsfasen är över tar vi vidare idéerna och skapar förslag på hur din nya webbplats kan se ut. Vi använder Wordpress som plattform vilket gör att vi kan skapa en modern och flexibel hemsida som fungerar lika bra i både stationära och mobila enheter.

Steg 3: 
Lansera

När vi har skapat din nya hemsida och du är nöjd med resultatet är det dags för lansering. Vi hjälper dig att komma igång och ser till att allt fungerar. För att du sedan ska lyckas nå dina mål lär vi dig hur du enklast administrerar webbplatsen.

Behöver du skapa en egen hemsida till företag, förening eller som privatperson? Då har du kommit helt rätt! Vi är en modern webbyrå som är med dig hela vägen från de första idéerna till en lyckad lansering. Vi gör det till ett av marknadens bästa pris dessutom! Vi skapar flexibla, säljande och mobilanpassade webbplatser till både företag och privatpersoner. Vårt mål är att du ska bli nöjd med resultatet, oavsett om din verksamhet behöver en stor webbutik, en trendig blogg eller en enkel informativ sida. Vi skapar din nya hemsida i Wordpress som är världens mest använda CMS
plattform. Anledningen till att Wordpress har blivit så populärt är att det är säkert, flexibelt och anpassat till att fungera lika bra i både stationära och mobila enheter. Wordpress utvecklas hela tiden med förbättringar av funktioner och tillägg som gör det enkelt att underhålla din nya webbplats. Genom att skapa en egen webbplats i Wordpress kan du känna dig trygg med att du enkelt kan uppdatera och ändra ditt innehåll utan att behöva vara expert på webbdesign. Efter lanseringen av din hemsida får du nämligen en utbildning av oss där du lär dig hur du på bästa sätt uppdaterar och underhåller din nya webbplats. Vi vill att du ska lyckas med din nya satsning och nå dina mål. Med våra tips kan du därför själv enkelt anpassa din webbplats om din verksamhet skulle förändras, t.ex. om du vill lägga till en blogg eller webbutik. Skulle du däremot vilja ha hjälp med drift, underhåll eller support av hemsidan hjälper vi mer än gärna till! Bara kontakta oss så löser vi dina problem. Vår webbyrå har alltid som mål att skapa hemsidor till företag och föreningar med fokus på sökmotoroptimering, säkerhet, användarvänlighet och flexibilitet. 

När vi ska skapa din nya  webbplats utgår vi från befintliga mallar för att det ska bli enklare för dig som kund att välja en design som fungerar bäst för just din verksamhet. Skulle du däremot vilja ha en unik webbdesign som inte finns i en befintlig mall så löser vi självklart detta. Vi kan skräddarsy din webbplats efter dina specifika önskemål. De flesta internetanvändare surfar idag via mobilen och det är viktigt att din webbplats anpassar innehållet till den aktuella skärmen. Vi ser till att skapa din hemsida så att besökarna får samma proffsiga upplevelse oavsett om de tittar på en mobil, surfplatta eller laptop. För att skapa en egen hemsida som blir framgångsrik och syns högt upp i en sökmotor som t.ex. Bing eller Google krävs det att man också jobbar med SEO (sökmotoroptimering). Det betyder bl.a. att man anpassar innehållet på webbplatsen enligt vissa algoritmer och håller texter och bilder aktuella. Vi har de rätta verktygen för att få din hemsida att synas på internet och i sökmotorer med relevanta sökord som fungerar för din verksamhet. Vi hjälper dig även att hitta rätt målgrupp och på vilken plats just din verksamhet ska synas på för att få bäst exponering. Det finns många smarta verktyg för att lyckas online, och vi delar gärna med oss av vår kunskap. Vi kan hjälpa dig att skapa en egen hemsida, webbutik eller blogg till ditt företag, förening eller till dig själv. Ingen dröm är för stor för att förverkligas om du låter oss hjälpa dig!

+10

Års erfarenhet!

14

Dagars leverans!

100%

Responsiv hemsida!

100%

Kundnöjdhet!

Skapa en egen hemsida till företag

Behöver ditt företag en hemsida? Vi tar fram attraktiva och fungerande hemsidor till företag i alla olika branscher. Kontakta oss och berätta mer om din verksamhet, så tar vi fram förslag på en passande hemsida. Vi hjälper dig att skapa en egen hemsida till företaget!

Vi erbjuder dig att kunna leasa hemsida eller webbplats. Genom att leasa din hemsida får du en fast månadskostnad för din hemsida. Leasing av din hemsida är ett smidigt och enkelt alternativ. Läs mer om vår leasing och hur du kan leasa hemsida.

Skapa hemsida till förening

Har du en nystartad förening och vill att den ska synas online? Vi bygger din nya webbplats i Wordpress och ger dig en utbildning i hur du enkelt administrerar den, så att du kan göra anpassningar och tillägg när föreningen förändras.

 

Vi hjälper gärna till med support av hemsida. Vi kan hjälpa till med underhåll, uppdateringar och publicering av innehåll. Läs mer om vår support och vilken hjälp med hemsida du kan få via vår support av hemsida.