Leasa Hemsida eller Webbutik

Hyr eller Leasa din hemsida och webbutik hos oss!

Hos oss kan du leasa hemsida, webbutik eller blogg till ett fast lågt pris! Hyr hemsida, det är det nya och bekväma sättet att driva webbplats utan bindningstid.

Varför erbjuder vi dig att leasa hemsida eller leasa webbutik? Jo, genom samtal med våra kunder har vi förstått att leasing är ett smart sätt att göra vardagen enklare för dig som vill synas online. Hyr hemsida ifrån oss så kan du lägga pengar och tid på annat. Att köpa en komplett hemsida eller webbutik från grunden kan vara både kostsamt och upplevas som komplicerat för någon som inte är insatt eller utbildad i området. Därför har vi satt ihop ett paket där vi skapar en komplett webbplats med domännamn, logotyp och webbdesign som passar din verksamhet och låter dig hyra den. Istället för att betala en engångskostnad ger vi dig nu möjligheten att istället betala en låg månadskostnad. Vi jobbar med ett flertal olika mallar och designar om sidan så att den passar din stil, så detta alternativ passar både företags- och privatleasing. När du hyr webbplats av oss hjälper vi dig med allt från planering till lansering och sedan ser vi till att hemsidan hålls aktiv, utan att du behöver lägga någon tid och energi på det. I paketet ingår även en grundkurs i hur din hemsida eller webbutik är uppbyggd och hur du lättast administrerar den. Om du väljer att leasa hemsida äger du inte hemsidan utan hyr hemsidan istället av oss till en låg månadskostnad. Vi är här för att underlätta din vardag, alla ska ha råd med en hemsida eller webbutik. Vi har inga långa eller krångliga avtal på vår leasing och det tillkommer heller inga dolda avgifter. Vi vet att en verksamhet kan ändras snabbt så du kan när som helst säga upp tjänsten utan bindningstid.

Att leasa hemsida eller leasa webbutik av oss är ett smidigt och bekvämt sätt att testa på nya utmaningar, t.ex. att starta blogg eller webbutik under en tid. Eftersom vi hjälper dig med uppbyggandet av hemsidan kommer du snabbt igång och kan sedan se vilket resultat satsningen har gett. Tidigare har många dragit sig för att testa nya idéer som kräver en webbplats på grund av den höga kostnaden. Men eftersom du nu har möjlighet att hyra hemsidan behöver du bara betala för den tid som leasingen pågår. Om du är privatperson och skulle vilja testa att skapa en blogg eller informationssida så är privatleasing ett bra alternativ. Är du däremot ett företag eller en förening kan vi erbjuda företagsleasing för webbutik, informationssida eller blogg – eller en kombination av allt.

Efter lansering av din hemsida erbjuder vi även support av hemsidan om du skulle vara i behov av det. Då hjälper vi dig att vidareutveckla din hemsida och se till att den fungerar optimalt. Detta är ett tillval och något som är helt frivilligt. Så om du skulle vilja testa på att ha en helt ny och unik webbplats utan att behöva äga den kan vi starkt rekommendera att leasa hemsida, webbutik eller blogg. Du slipper höga engångskostnader, du har ingen bindningstid och du kommer igång på nolltid. Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan hyra din alldeles egna hemsida, enkelt och bekvämt.

Hyr eller leasa hemsida, det nya sättet att synas online!

Gör som många andra och hyr din hemsida, webbutik eller blogg. Vi erbjuder ett nytt och bekvämt sätt att driva en webbplats utan att behöva äga den. Så känn morgondagens frihet med en låg månadskostnad. Att leasa är enkelt.

Leasa hemsida

När du leasar din hemsida ifrån oss bygger vi din hemsida i Wordpress som gör det enkelt att ändra funktioner och webbdesign när din verksamhet utvecklas. Testa alla dina idéer och känn friheten med en låg fast månadskostnad.

Leasa webbutik

Leasa webbutik i Woocommerce ifrån oss där vi låter dina varor eller tjänster presenteras på ett modern och säljande sätt. Vi tar fram en unik logotyp och favicon till ditt företag så att dina kunder enkelt känner igen dig. Våga drömma om en egen framgångsrik onlinebutik!

Webbdesign

När vi bygger hemsidor får du som kund välja emellan ett flertal färdiga mallar som vi sedan utgår ifrån. Utifrån mallen skräddarsyr vi din unika webbdesign.

 

Logotyp och Favicon

Vi tar fram en unik logotyp och favicon till ditt företag eller förening. Detta ingår när du leasa hemsida eller leasa webbutik från oss.

 

Hyr hemsida, Domännamn

När du hyr hemsida, webbutik eller blogg från oss, står vi för ett domännamn som du väljer. Utifrån olika färdiga mallar skräddarsyr vi sedan din unika webbdesign så att den speglar dig och din verksamhet. Inga bekymmer, bara kör igång!

Utbildning i Wordpress

Vid lansering av hemsidan eller webbutiken får du en utbildning och genomgång på hur du lättast administrera din webbplats.

Intresserad att hyra hemsida eller leasa webbutik?

Kontakta oss och berätta om dina idéer, så kan vi berätta mer om vad vi kan hjälpa till med! Välkommen till framtidens frihet med leasing.

Leasa hemsida, webbutik eller blogg genom oss. Vi har inga krångliga avtal eller långa bindningstider. Kontakta oss idag för en kostnadsfri dialog.