Highdale Webbyrå

En webbyrå, många tjänster
Att vara en webbyrå som tillhandahåller en helhetslösning för din webbplats låter kanske lite flashigt. Men på ren svenska betyder det att vi hjälper dig med allt som kan tänkas behövas för att din webbplats ska prestera som bäst. Men vad behövs då? Det beror helt och håller på vilka förutsättningar du har. Kanske vill du ha hjälp med att skapa en snygg hemsida från grunden? Eller så har du kanske en fungerande webbsida men har problem med att få in nya besökare? Då gör en sökmotoroptimering (SEO) susen. Vi vet hur man kan bli vän med Google. Eller är du redo att ta nästa steg och öppna en webbutik? Grattis i så fall, vad spännande! Har du en befintlig webbplats som behöver ett face lift med hjälp av responsiv webbdesign? När du anlitar vår webbyrå för kan du vara lugn med att utseendet och funktionerna anpassar sig till alla olika digitala enheter. Internetanvändarna kräver detta idag och väljer bort hemsidor som inte visar hela texter eller har bilder som tar upp hela skärmen utan att du kan scrolla bort dem. Har de blivit bortskämda? Nä, vi på Highdale webbyrå tycker att man ska kunna förvänta sig en sömlös övergång utan tekniska problem i dagens internetsamhälle. Utvecklingen går framåt hela tiden och det är bara att hänga med. Vi skojar ibland med våra kunder och jämför en digital byrå med en läkare. Men det ligger faktiskt en del sanning i det. Man kan jämföra att bygga en ny hemsida lite med en graviditet eller att uppfostra ett barn. Man ser allt utvecklas från ett litet frö för att sedan bli något komplett och unikt. Det är en spännande resa som kan ge alla de förutsättningar som din verksamhet behöver för att blomma ut på riktigt. Ett vanligt missförstånd är att man skapar en enkel hemsida och sedan sköter sig allting självt. Tyvärr funkar det inte riktigt så. Den digitala världen är så stor idag och alla tävlar om att rankas högst upp i en Google-sökning. Visste du att näst intill alla internetanvändare googlar innan de köper någon eller ens besöker en hemsida? Det kan låta som en omöjlighet att komma högt upp i en sökning med så många motståndare, men med hjälp av rätt teknik och lite tålamod kan vem som helst lyckas. Vi har fått det att hända om och om igen. Det kallas för SEO (Search Engine Optimization) eller sökmotoroptimering.

Digital Annonsering

Skapa hemsida
Att skapa en hemsida är superkul och fantastiskt kreativt men kräver lite bakgrundsarbete. Den ska ju spegla din verksamhet i både färg, form och känsla. Så när ni träffar vår webbyrå vill vi gärna lära känna er lite mer. Genom erfarenhet har vi förstått att det är det enda sättet att bygga en webbsida som du som kund blir riktigt nöjd med. Och det är alltid vårt mål. Dessutom tycker vi ju att det är väldigt trevligt att bygga upp en relation med våra kunder. När man gör en webbplats kan den användas till väldigt mycket. Det kan vara en ren informationssida för en förening, en webbutik som säljer saker eller tjänster eller en blogg där man får en lite mer personlig kontakt med sina besökare. Eller varför välja förresten. Bygg en hemsida som har allt! Vi skapar hemsidor i WordPress som går att anpassa efter alla dina önskemål och idéer. Fler och fler personer har en mobil och/eller surfplatta som de använder för att besöka webbplatser med. Det gör ju också att fler och fler köp sker online från mobila enheter. Därför ser vi alltid till att designen på hemsidan anpassar sig efter den enhet som besökaren har. Så oavsett om besökaren surfar in på din hemsida från en mobiltelefon, surfplatta eller dator ska upplevelsen bli lika bra.

Webbutik
En webbutik är precis som det låter, en affär på internet som säljer prylar eller tjänster. Att starta en webbutik ligger helt rätt i tiden eftersom fler och fler människor gör sina köp online. Och fördelarna är många. Det är öppet dygnet runt, man kan jämföra med andra butikers utbud och priser och sist men inte minst är det ju smidigt att inte behöva ta sig till en fysisk butik. Man kan ju faktiskt köpa saker från andra sidan jorden med bara ett klick. Helt fantastiskt! Ett digitalt utseende som är anpassat för mobilen, enkla funktioner, genomtänkta färgval och texter som ger kunden allt och lite till. Om du funderar på att ta din verksamhet till helt nya höjder kan vi varmt rekommendera en webbutik. Och det bästa är att du inte behöver kunna någonting om den tekniska biten. Du har produkten eller tjänsten och vi har verktygslådan och kunnandet.

Sökmotoroptimering - SEO Optimering

Sökmotoroptimering
Sökmotoroptimering eller Search Engine Optimization (SEO) är ett måste för att få in trafik på din hemsida vill vi påstå. Varför då kan man undra? Jo, för nästan alla internetanvändare använder sig idag av sökmotorer, t.ex. Google, Bing eller Yahoo när de letar efter en produkt eller tjänst. De skriver in sökord, får upp olika resultat och klickar sig sedan vidare in på en av dessa webbplatser. Vår webbyrå vet hemligheten bakom konsten att hamna högt upp i sökningar och delar gärna med oss av kunskapen till dig. Tillsammans tar vi fram vilka sökord som ska kopplas till din verksamhet. Sedan ska dessa ord integreras i texter på hemsidan på ett snyggt sätt enligt Googles riktlinjer. När man väl har fått ihop innehållet på rätt sätt rankas hemsidan högre och högre upp i sökresultatet. Då kommer samtidigt fler och fler användare att hitta till din sida. Med de förutsättningarna finns det inga begränsningar för hur långt du och din verksamhet kan gå. Så det är lätt att lista ut varför det lönar sig att investera i sökmotoroptimering!

Vi erbjuder din hemsida eller webbplats en gratis SEO analys. När analysen är klar så får du ett mail från oss om vad som behöver göras på din webbplats för att lyckas online.

Prenumerera på vår nyhetsbrev!

Mer från vår blogg

Visa alla inlägg