Logotyp & Grafisk Design

Grafisk design och logotyp till företag, skapa en logga som är unik!

Vi hjälper dig att ta fram en smart och genomtänkt grafisk design och logotyp för ditt företag. Skapa en logga som sticker ut och berör dina kunder.

Logotyp:

Har du precis startat ett nytt företag och är ute efter en smart logotyp och en genomgående grafisk design som speglar företaget eller föreningen? Då har du hamnat rätt. Kanske vill du skapa en logga som sticker ut för att du ska kunna positionera dig i din bransch? Eller vill du skapa en logotyp som speglar varumärket och inger trygghet och engagemang? Vår målsättning är att du ska få det där lilla extra som lyfter loggan till en helt ny visuell nivå. Det finns några företag som har lyckats extra bra med sitt märke. Vilken logotyp ser du framför dig när du tänker på glass? Mobiltelefoner? Resebolag? Social media? Genom en långsiktig plan och strategi kan man till slut positionera sig bland de företagen som folk tänker på först inom olika kategorier. Om man jobbar strukturerat och smart med en logotyp för företaget kan man nämligen ibland nå större framgång i marknadsföringen genom att visa märket istället för text. Du kan säkert komma på flera företag som även integrerar märket i sina produkter, t.ex. i mönstret eller som gravering. Ett företagsmärke med bra design kan vara nyckeln till din verksamhets framgång och igenkänningsfaktorn för dina kunder. Vårt mål är alltid att skapa en logotyp som stöttar din vision och som lyfter din verksamhet. Vi skräddarsyr din logotyp helt efter dina önskemål och tankar. Innan vi sätter igång med den kreativa processen lyssnar vi på era idéer och mål. Därefter tar vi fram olika förslag på logotyper som du får granska och ge feedback på. Vi gör sedan de ändringar som du vill och presenterar den slutgiltiga logotypen. Vi vill att du ska bli 100 % nöjd!

Skapa logotyp genom oss, vi levererar i alla format och upplösningar.

Förutom logotyp skapar vi även favicons (favorites icon). En favicon är en ikon som representerar er verksamhet och bör ha ett tydligt samband med ditt företagsmärke. Faviconen visas till vänster i adressfältet i din webbläsare när du är inne på sidan samt kan även visas i menyer och listor om du väljer att lagra sidan som bokmärke.

Logotyp & Logga

Vi skapa logotyp efter dina önskemål! Behöver du en logga eller logotyp till ditt företag eller förening hjälper vi gärna till.

Favicon

En snygg och säljande favicon är bra för att starka ditt varumärke. Vi skapar ditt varumärke och favicon som uppfyller din önskan.

Banners och reklambanners

Banners och reklambanners till olika annonsplatser. Vår banners kan du enkelt använda i din digitala marknadsföring.

Grafisk design och material

Vi kan ta fram, en full grafisk design med grafiskt material för ditt företag eller förening. Med en grafisk design kan du sätta din logotyp på kläder och reklamartiklar.

Grafisk design:

Grafisk design är ett samlingsnamn och handlar om att använda logotyp, favicon, typsnitt, stil och färger på ett strukturerat och genomarbetat sätt genom hela sin kommunikation, både i digital och tryckt media. Målet är alltid att kunden ska få ett snyggt helhetsintryck där man lätt känner igen företaget. Grafisk formgivning är ett brett område och innefattar allt från skyltar, förpackningar, broschyrer, filmer, utseendet på hemsidan och stilen på annonser. Genom all kommunikation ska det finnas en tydlig röd tråd som gör att kunderna inte kan ta miste på vilket företag det handlar om. Enkelhet vinner oftast i längden och du kan säkert tänka ut några företag som är extra framgångsrika när det gäller grafisk design. Visst känner du igen de olika hamburgerrestaurangerna genom deras grafiska formspråk? Eller det blå/gula möbelvaruhuset från Småland? För att inte tala om den största läskedryckstillverkaren från USA. Kolla in deras hemsidor och se hur deras unika grafiska kommunikation genomsyrar allt. Det ger en trevlig och attraktiv användarupplevelse när allt hänger ihop. Vill du också ha en grafisk design som kommer att kännas igen av hela världen? Välkommen att kontakta oss!

7

Dagars leverans!

213

Skapade logotyper!

17

Faviconer skapade!

141

Flyers skapade!

98

Banners skapade!

315

Framtagna lösningar i Grafisk Design

Grafisk design som lyfter ditt företag!

Berätta för oss om din verksamhet så tar vi fram förslag på vilken logotyp och grafisk design som passar ditt företag och din bransch. Vi vill att din logotyp ska bli igenkänd av hela världen!

Kontakta oss idag så tar vi fram kostnadsfria förslag på din logotyp!